دارندگان این گروه خونی مستعد زخم معده هستند

به گزارش وبلاگ اسلیم، محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری گفت: علامت زخم معده این است که درد فرد در هنگام خوردن غذا های ترش و تند تشدید می گردد بعلاوه افراد دارای زخم معده معمولا بین دو کتف خود که متمایل به سمت چپ باشد یا قسمت زیرین جناغ احساس درد می نمایند، افرادی که به زخم اثنی عشر مبتلا هستند نیز در قسمت بالای ناف خود درد را احساس می نمایند.

دارندگان این گروه خونی مستعد زخم معده هستند

یک محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری گفت: بیشتر افرادی که زودهنگام به زخم معده و زخم اثنی عشر دچار می شوند دارای گروه خونی O هستند بنابراین افراد دارای این گروه خونی باید پیش از ابتلا به زخم معده و اثنی عشر مراقبت های لازم را داشته باشند تا از بروز این مسائل پیشگیری نمایند.

سید ابوالفتح شیرمردی درخصوص زخم معده و اثنی عشر و راه چاره های درمان آن، اظهار کرد: دیدگاه طب نوین با طب سنتی فرق دارد برای مثال در طب نوین عامل زخم معده و اثنی عشر افزایش اسید و کاهش مقاومت معده نسبت به این اسید می داند.

این محقق طب سنتی افزود: معمولا در گروه خونی O ابتلا به زخم معده بیشتر از سایر افراد مشاهده می گردد چراکه معده این افراد به صورت ذاتی اسید بیشتری فراوری می نماید درواقع بیشتر افرادی که زودهنگام به زخم معده و زخم اثنی عشر دچار می شوند دارای گروه خونی O هستند، بنابراین افراد دارای این گروه خونی باید پیش از ابتلا به زخم معده و اثنی عشر مراقبت های لازم را داشته باشند تا از بروز این مسائل پیشگیری نمایند.

وی ادامه داد: از نگاه طب سنتی آنچه که علاوه بر اسید معده منجر به زخم معده و اثنی عشر می گردد خلط هایی هستند که برخی از آن ها از بالا یعنی سر و پشت حلق وارد معده می شوند، در برخی موارد ممکن است این خلط ها عفونی شده باشند و همراه با میکروب وارد معده شوند که درنتیجه منجر به ایجاد زخم در معده می شوند بعلاوه یکی دیگر از عواملی که منجر به ایجاد زخم در قسمت مری می گردد خوردن غذا های گرم و چایی داغ است.

شیرمردی بیان نمود: علامت زخم معده این است که درد فرد در هنگام خوردن غذا های ترش و تند تشدید می گردد بعلاوه افراد دارای زخم معده معمولا بین دو کتف خود که متمایل به سمت چپ باشد یا قسمت زیرین جناغ احساس درد می نمایند، افرادی که به زخم اثنی عشر مبتلا هستند نیز در قسمت بالای ناف خود درد را احساس می نمایند.

این محقق طب سنتی با اشاره به اینکه قسمت تحتانی معده بخشی است که بیشتر از سایر قسمت ها در معرض ابتلا به زخم معده قرار گرفته است، افزود: شدت درد در افرادی که به زخم معده و اثنی عشر مبتلا هستند در هنگام خوردن غذا افزایش پیدا می نماید. بعلاوه این افراد با مسائلی همانند خشکی زبان، کوچکی تنفس، تعریق زیاد، درد های آزاردهنده، سردی دست و پا، اختلال در هضم غذا، کمبود قوت بدن و... روبرو می شوند.

وی توضیح داد: برای درمان زخم معده و اثنی عشر در مرحله نخست باید تغذیه فرد اصلاح گردد یعنی شخص نباید تا زمانی که احساس گرسنگی پیدا ننموده غذا بخورد بعلاوه فرد باید پیش از سیر شدن از خوردن غذا دست بکشد، توصیه می گردد افراد هر لقمه خود را حداقل 30 تا 40 بار بجوند، هنگام غذا خوردن از حرف زدن پرهیز نموده و از خوردن مایعات، میوه، ماست و... خودداری کند و حدود دو ساعت پس از غذا نیز از تنقلات استفاده نکند.

شیرمردی یادآور شد: افرادی که دارای زخم معده و اثنی عشر هستند می توانند میوه و ماست را حداقل یک ساعت پیش از غذا مصرف نمایند بعلاوه از خوردن غذا های تند، شور، ترش، پر ادویه، چرب و سرخ شده خودداری نمایند چراکه این موارد مخرب معده هستند و موجب ضعف هضم غذا می شوند درواقع خوردن مایعات اسید معده را رقیق می نماید درنتیجه معده اسید بیشتری فراوری می نماید بنابراین خوردن مایعات همراه با غذا موجب تشدید و تحریک فراوری اسید در معده می گردد و شرایط بیمار را وخیم تر می نماید.

این محقق طب سنتی بیان نمود: توصیه می گردد افراد از مصرف غذا های آماده بعلاوه کاکائو، قهوه، چایی پررنگ، نوشابه گازدار، غذا های خمیری و فست فود، آب یخ و... نیز خودداری نمایند در عوض توصیه می گردد افراد دارای زخم معده و اثنی عشر از آش جو، شیربرنج، فرنی با شیر بز، روغن زیتون، گوشت جوجه مرغ با کمی زرشک یا سماق، شربت آب عسل، ماءالشعیر طبی و... استفاده نمایند چراکه این موارد در بهبود زخم آن ها موثر است.

وی افزود: خوردن میوه هایی مانند گلابی، سیب، به و مویز نیز برای افراد دارای زخم معده و اثنی عشر مفید است البته نکته مهم درخصوص خوردن میوه این است که باید این مواد به خوبی جویده شوند و یا اینکه در ابتدا رنده شده و پس از آن خورده شوند، مربا های بالنگ، هلیله، پوست پسته و به ویژه مربای آمله نیز برای این افراد مفید است، ترکیب خاکشیر، نبات و آب جوش نیز یکی دیگر از موارد مفید برای بیماران مبتلا به زخم معده و اثنی عشر به شمار می آید.

شیرمردی ادامه داد: زنیان، آویشن، شاه تره، بادیان، شیرین بیان، بومادران و... نیز از جمله گیاهان دارویی است که در بهبود زخم معده و اثنی عشر تاثیر بسزایی دارند، برای افرادی که قصد دارند به صورت اورژانسی مشکل معده خود را رفع نمایند شیرین بیان بسیار مفید است، اما به شرطی که این افراد دارای قندخون و فشارخون نباشند.

این محقق طب سنتی با تاکید بر اینکه افراد باید از بروز زخم در معده و اثنی عشر خود پیشگیری نمایند، بیان نمود: تمامی افراد و به ویژه اشخاصی که دارای گروه خونی او هستند باید از ابتدا رژیم غذایی سالمی داشته باشند و به این صورت از بروز مسائل معده برای خود پیشگیری نمایند، به افرادی که دارای رفلاکس و زخم معده هستند نیز توصیه می گردد از خوردن زیاد نعنا و پونه خودداری نمایند چراکه مشکل آن ها تشدید می گردد.

وی افزود: درحال حاضر برخی قرص ها و دارو های گیاهی نیز وجود دارد که در درمان مسائل معده و اثنی عشر مفید هستند، اما توصیه می گردد افراد بدون مراجعه به پزشک طب سنتی از تهیه و مصرف آن ها خودداری نمایند.

منبع: فرادید

به "دارندگان این گروه خونی مستعد زخم معده هستند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دارندگان این گروه خونی مستعد زخم معده هستند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید