طرز تهیه کیک مرغ با پنیر ماسکارپونه
به گزارش وبلاگ اسلیم، کیک مرغ با ظاهری شبیه به کیک شیرین اما با طعمی مشابه سالاد الویه است و برای کسانی که آن را امتحان ننموده باشند کاملا تازگی دارد. این کیک غذایی، طعم خوش و متفاوتش را مدیون ترکیب فوق العاده پنیر، پیازچه و گردو است. برای تزیین این کیک سفید رنگ دست شما کاملا باز است اما در این رسپی پیشنهاد می کنیم از گردوی خرد شده برای روی کیک بهره ببرید. برای رژیمی و کم چرب شدن کیک مرغ می توانید از ماست کم چرب به جای سس مایونز بهره ببرید. کیک مرغ یکی از برترین گزینه ها برای میز شام و مهمانی است. از کسانی که قبلا این کیک را درست نموده اند در خصوص طعم و رضایتشان بپرسید.
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ
- نان تست 1 بسته
- سینه مرغ 2 عدد
- تخم مرغ پخته 2 عدد
- سس مایونز یک لیوان
- پنیر ماسکارپونه کاله 200 گرم
- مغز گردو (ریز خرد یا آسیاب شده) یک لیوان
- پیازچه (خرد شده) یک لیوان
- خیارشور (خرد شده) نصف لیوان
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کیک مرغ
مرحله اول
سینه مرغ را بپزید، ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ ریز خرد یا رنده شده هم بزنید و به آن پیازچه، پنیر زده شده، سس مایونز، خیارشور، نمک و فلفل را اضافه کنید و تمام مواد را داخل یک ظرف بزرگ خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
حاشیه های تیره رنگ نان تست را با چاقو ببرید و تعدادی از آن ها را کف سینی یا ظرف کاملا تخت بچینید.
مرحله سوم
میزانی از مواد را با قاشق بردارید و روی سطح نان ها به طور یک دست پخش کنید. به همین ترتیب دو لایه دیگر را هم بچینید و روی لایه آخر بعلاوه دور تا دور سطح عمودی نان ها را با سس مایونز بپوشانید.
مرحله چهارم
در این مرحله روی سطح کیک را با گردوی خرد شده کامل بپوشانید، سپس روی آن یک روکش نایلونی قرار دهید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب نان گردد و به اصطلاح به خورد هم بروند.
مرحله پنجم
می توانید روی کیک مرغ را با جعفری، پیازچه، گوجه گیلاسی، ذرت، زیتون و هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله