طرز تهیه پیش غذای ایتالیایی پولنتا

به گزارش وبلاگ اسلیم، پولنتا پیش غذای اصیل ایتالیایی است که علاوه بر ایتالیا در کشورهای آمریکای لاتین مثل برزیل و آرژانتین هم رواج دارد. این پیش غذا از حل کردن آرد ذرت در آب یا شیر یا آب گوشت و مرغ تهیه می گردد. طرز تهیه پیش غذای ایتالیایی پولنتا چندان پیچیده نیست و استفاده از آب گوشت یا مرغ به پولنتا ایتالیایی طعم بیشتری به این پیش غذا می دهد.

طرز تهیه پیش غذای ایتالیایی پولنتا

نکته دیگری که طعم این پیش غذا را خوشمزه تر و بافت آن را نرم تر می نماید، استفاده از پنیر در آن است. پنیر استفاده شده در پولنتا می تواند کاملا سلیقه ای و بسته به ذائقه تان باشد؛ اما به نسبت پنیر خامه ای و پنیر پارمزان جز پنیرهایی هستند که برای تهیه پولنتا بیشتر استفاده می گردد. پولنتا را علاوه بر پیش غذا می توانید در کنار غذاهایی مثل خوراک گوشت نیز سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه پولنتا پیش غذای ایتالیایی

  • آب گوشت چهار پیمانه
  • نمک یک و یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد ذرت یک پیمانه
  • پنیر خامه ای ویلی خرید آنلاین یک چهارم پیمانه
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 50 گرم

طرز تهیه پیش غذای ایتالیایی پولنتا

مرحله اول

برای آغاز یک ماهیتابه بزرگ و نسبتا عمیق بردارید. چهار پیمانه آب گوشت را با یک ونیم قاشق چای خوری نمک داخل تابه ریخته و روی شعله قرار دهید. حدود پنج دقیقه صبر کنید تا آب گوشت و نمک به جوش بیایند. اگر دوست داشته باشید می توانید برای تهیه این پیش غذا به جای آب گوشت از آب مرغ بهره ببرید.

مرحله دوم

وقتی آب گوشت و نمک به جوش آمدند، حرارت را کم کنید. آرد ذرت را کم کم به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست گردد. نباید هیچ گلوله ای از آرد را داخل تابه ببینید.

مرحله سوم

صبر کنید تا آرد ذرت داخل تابه روی حرارت ملایم غلیظ شده و به قوام بیاید. سپس کره را اضافه نموده و در تابه را بگذارید. اجازه دهید تا مواد حدود 25 دقیقه روی حرارت ملایم بمانند. هر دو تا سه دقیقه یکبار مواد را هم بزنید تا کف تابه نچسبد و ته نگیرند.

مرحله چهارم

حالا در این مرحله پنیر خامه ای ویلی را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا داخل مواد حل گردد. پولنتای پنیری شما آماده است؛ آن را داخل ظرف مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه پولنتا

  • می توانید در آخر پولنتا را چشیده و اگر دوست داشتید از میزان نمک و پنیر خامه ای بیشتری بهره ببرید.
  • این غذا را می توانید در کنار برخی از خوراک ها مثل خوراک راگو، خوراک مرغ یا خوراک گوشت سرو کنید.
  • به جای پنیر خامه ای می توانید از یک سوم پیمانه پنیر پارمسان پودری هم بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پیش غذای ایتالیایی پولنتا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیش غذای ایتالیایی پولنتا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید