سرمایه گذاری بانک روی فین تک ها، بازیگران سنتی هیچ شانسی در رقابت با جوانان صاحب ایده ندارند
به گزارش وبلاگ اسلیم، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر بانک ها روی فین تک ها سرمایه گذاری می نمایند. بازیگران حوزه بانکداری عوض می شوند و بازیگران سنتی هیچ شانسی در رقابت با جوانان و صاحبان ایده ندارند مگر این روی فین تک ها سرمایه گذاری نمایند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری وبلاگ اسلیم، سورنا ستاری در اولین نشست مجمع فناوری و نوآوری استان تهران که پیش از ظهر امروز در کارخانه نوآوری آزادی برگزار گردید، اعلام کرد: مجمع فناوری و نوآوری استان تهران می تواند باعث هم افزایی میان افراد و نهادهای فعال در زیست بوم علم و فناوری گردد.
وی اضافه کرد: شهری نوآور است که شهرداری آن نوآور و به دنبال راه اندازی کسب وکارهای خلاقانه باشد. شهرداری بازار عظیمی دارد و باید به 8 تا 10 میلیون نفر سرویس ارائه دهد. در اقتصاد دانش بنیان سرمایه در جیب فرد نیست در ذهن اوست. در سال 94 دو جوان ایده تاکسیرانی آنلاین را به شهرداری عنوان کردند اما هیچ استقبالی از آن نشد. اگر شهرداری در آن موقع با این جوانان همکاری می کرد، نه تنها می توانست از سهامداران این سرویس های تاکسی آنلاین باشد بلکه می توانست از این توسعه درآمدزایی نیز بکند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: چنین اتفاقی می تواند در مورد تمام سرویس های شهری صورت بگیرد. شهرداری می تواند نقش مدیریتی و نظارتی در توسعه ایده های نوآوران و توسعه نرم افزارهای آنها ایفا نماید. صاحبان ایده مقاومت سنتی که طی سال های گذشته در خدمات شهری ایجاد شده است، را می شکند و کار خود را پیش می برند.
ستاری اعلام کرد: بانک مرکزی تعدادی ای پی آزاد ارائه داده است که همه بازیگران سنتی و مدرن در آن به رقابت می پردازند. فین تک ها در حال حاضر روزانه میلیون ها تومان پول نقل وانتقال می دهند. استراتژی بانک مرکزی در این حوزه بسیار درست بود، چراکه می داند در آینده بانک ها حذف می شوند اما بانکداری باقی می ماند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر بانک ها روی فین تک ها سرمایه گذاری می نمایند. بازیگران حوزه بانکداری عوض می شوند و بازیگران سنتی هیچ شانسی در رقابت با جوانان و صاحبان ایده ندارند مگر این روی فین تک ها سرمایه گذاری نمایند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به این که همه ما باید در کنار هم زیرساختی ایجاد کنیم تا نوآوری شهری در آن جریان پیدا کند، عنوان کرد: هر روز اپلیکیشن ها، خدمات و سرویس های جدیدی ارائه می شوند بنابراین باید زمینه توسعه آنها را فراهم کرد. نهادهای حکومتی نباید در کسب وکار جوانان دخالت نمایند، آنها بهتر از هرکسی می دانند که مشتریان شان چه چیزی احتیاج دارند.
ستاری گفت: صاحبان ایده سخت افزار ندارند و کارها را با نرم افزارهایشان پیش می برند، بنابراین در قوانین و چارچوب های سنتی جا نمی گیرند. ضوابط سنتی روی آنها جواب نمی دهد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی کار روی این مدل ها را دارد.
وی اضافه کرد:کارخانه های نوآوری استان تهران با یاری و همکاری شهرداری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گرفته اند. توسعه در نواحی نوآوری دانشگاه و پارک فناوری پردیس نیز باهمت شهرداری تهران انجام می گردد.
4021/4112/
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا