5 علت برای اضافه کردن گریپ فروت به رژیم غذایی

به گزارش وبلاگ اسلیم، گریپ فروت یکی از میوه هایی است که مردم یا آن را به شدت دوست دارند یا از آن متنفر هستند. اگر این میوه با ذائقه شما سازگار است، می توانید با مصرف منظم آن، بدن خود را تقویت کنید.

5 علت برای اضافه کردن گریپ فروت به رژیم غذایی

پژوهش ها نشان داده اند مصرف گریپ فروت، مزایای بسیاری به همراه دارد که آن را به یک میوه بسیار مفید تبدیل می نمایند.

به گزارش سایتک دیلی؛ گریپ فروت یکی از میوه هایی است که مردم یا آن را به شدت دوست دارند یا از آن متنفر هستند. اگر این میوه با ذائقه شما سازگار است، می توانید با مصرف منظم آن، بدن خود را تقویت کنید.

همه مرکبات برای بدن سودمند هستند، اما گریپ فروت از نظر فواید آن برای سلامتی، در صدر جدول قرار گرفته است. همه مردم نمی توانند گریپ فروت بخورند، زیرا این میوه می تواند با بعضی از دارو ها تداخل داشته باشد.

در هر حال، اگر آن را به صورت یک وعده منظم به رژیم غذایی خود اضافه کنید، بدن شما از شما تشکر خواهد نمود.

گریپ فروت هم سرشار از مواد مغذی است و هم کالری بسیار کمی دارد. میوه ها نسبت به سبزیجات، کالری بیشتری دارند؛ اما گریپ فروت حاوی قند های طبیعی کمتری نسبت به بیشتر میوه ها است و همین امر آن را به یکی از کم کالری ترین گزینه های موجود تبدیل می نماید. گریپ فروت مانند همه مرکبات، سرشار از ویتامین C است، اما فواید آن به همین جا ختم نمی گردد. این میوه، منبع خوبی از فیبر، ویتامین A، تیامین و فولات است. بعلاوه، گریپ فروت سرشار از آنتی اکسیدان است که به کاهش التهاب در سراسر بدن یاری می نماید.

پژوهش ها نشان داده اند که افزودن گریپ فروت به رژیم غذایی می تواند یاری قابل توجهی برای کاهش وزن باشد. این مزیت تا مقدار ای به علت وجود فیبر در آن است که باعث می گردد احساس سیری را منتقل کند. مزیت دیگر، کالری کم و آب زیاد آن است. هر غذای کم کالری که گرسنگی را رفع می نماید، یاری بسیار خوبی برای کاهش وزن است. بنابراین، اگرچه گریپ فروت به خودی خود باعث کاهش وزن نمی گردد، اما با اضافه شدن به یک رژیم غذایی متعادل قطعا شانس شما را برای این کاهش وزن افزایش می دهد.

بسیاری از پژوهش ها نشان داده اند که گریپ فروت، سلامت قلب را بهبود می بخشد و شانس ابتلا به بسیاری از بیماری های قلبی را کاهش می دهد. گریپ فروت کار خود را با کاهش سطح کلسترول، به ویژه کلسترول بد انجام می دهد. این مزیت تا مقدار ای به علت پتاسیم موجود در گریپ فروت است که فشار خون را کاهش می دهد و بعلاوه، فیبر بالا که به کاهش کلسترول یاری می نماید. بالا بودن مقدار آنتی اکسیدان نیز احتمالا به محافظت در برابر بیماری قلبی و سکته می پردازد.

آنتی اکسیدان ها با محافظت از سلول ها در برابر حمله عوامل خطرناک، التهاب را کاهش می دهند. به ویژه ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی است که می تواند به پیشگیری از سرطان یاری کند. آنتی اکسیدان های دیگر مانند بتاکاروتن، لیکوپن و فلاوانون ها نیز احتمال ابتلا به بعضی سرطان ها و تومور هایی را که ممکن است در حال حاضر وجود داشته باشند، کاهش می دهند.

اگر تا به امروز به سنگ کلیه مبتلا شده باشید، می دانید که چه عذابی را می تواند ایجاد کند. سنگ های کلیه زمانی تشکیل می شوند که مواد زائد در کلیه ها جمع می شوند و سیستم ادرار را مسدود می نمایند. عامل اصلی بروز سنگ کلیه، کلسیم اگزالات است. اسید سیتریک موجود در گریپ فروت، به حذف کلسیم اضافی از بدن یاری می نماید، پی اچ ادرار را افزایش می دهد و تشکیل سنگ کلیه را کاهش می دهد.

اگر مصرف گریپ فروت برای شما بی خطر است، می تواند یک مکمل عالی برای رژیم غذایی باشد. این میوه می تواند به بسیاری از جنبه های سلامتی شما یاری کند و فواید ویژه ای را برای سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بسیاری از انواع سرطان دارد. بنابراین، اگر طعم گریپ فروت را دوست دارید، قطعا باید آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

منبع: فرادید

به "5 علت برای اضافه کردن گریپ فروت به رژیم غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 علت برای اضافه کردن گریپ فروت به رژیم غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید