چگونه از گرسنگی زیاد در ماه رمضان جلوگیری کنیم؟

به گزارش وبلاگ اسلیم، ماه رمضان آغاز شده است در روز هایی که کرونا هنوز یکی از مسائل اساسی است و فصل بهار که روز های طولانی دارد.

چگونه از گرسنگی زیاد در ماه رمضان جلوگیری کنیم؟

به گزارش ، برنامه غذایی در ماه رمضان باید طوری تنظیم گردد که بر روی وزن طبیعی تاثیر زیادی نداشته باشد و اگر وزن شما در حال افزایش یا کاهش بود به این معنا است که رژیم غذایی درستی انتخاب ننموده اید.

ماه رمضان آغاز شده است در روز هایی که کرونا هنوز یکی از مسائل اساسی است و فصل بهار که روز های طولانی دارد. از فواید روزه دریافت بسیار شنیده و خوانده ایم و باید اکنون در شرایط حال حاضر شیوه ای را روش هایی را پیش بگیریم که بتوانیم سلامت خود را نیز تضمین کنیم و در خاتمه ماه رمضان از آن چه که فواید روزه است بهره برده باشیم. اما در زمان سحری چه غذا هایی بخوریم که کمتر گرسنه شویم؟

متخصصین و پزشکان بر این باور هستند که برنامه غذایی ما در ماه مبارک رمضان نباید نسبت به قبل خیلی تغییر آن چنانی داشته باشد. برنامه غذای باید طوری تنظیم گردد که بر روی وزن طبیعی تأثیر زیادی نداشته باشد و اگر وزن شما در حال افزایش یا کاهش بود به این معنا است که رژیم غذایی درستی انتخاب ننموده اید.

ماه رمضان در روز های طولانی بهار واقع شده است. با توجه به ساعات طولانی گرسنگی در روز، باید غذا هایی را مصرف کنیم که به کندی و دیر هضم می شوند تا انرژی لازم برای شما را حفظ نمایند و کمتر احساس گرسنگی کنید. مثل غذا های حاوی فیبر زیاد. غذا های دیرهضم به غذا هایی گفته می گردد که معمولا 8 ساعت در دستگاه گوارش می مانند و غذا های زود هضم فقط 3 تا 4 ساعت در معده باقی می مانند و بعد از این ساعات شما احساس گرسنگی خواهید داشت.

کدام خوراکی ها باعث می شوند دیرتر گرسنه شوید؟ حبوبات و غلات مثل جو، گندم، جو دوسر، لوبیا، عدس، آرد سبوس دار، برنج با پوست در دسته غذا های دیر هضم و غذا هایی که حاوی قند، آرد سفید هستند، زود هضم شمرده می شوند. از طرفی خوراکی هایی که برای رژیم لاغری در نظر گرفته می شوند می توانند به یاری شما بیایند چرا که این نوع خوراکی ها برای کسانی توصیه می گردد که قصد دارند وزن خود را کم نمایند و میزان کمتری خوراکی بخورند و هم زمان احساس گرسنگی کمتری داشته باشند. این خوراکی ها کدام اند؟

همه می دانند که بروکلی برای کاهش وزن، غذایی بسیار مناسب است. یک فنجان بروکلی، 31 کالری، 2.4 گرم فیبر و 2.5 گرم پروتئین دارد. می توانید از بروکلی در سوپ های مختلف استفاده و مواد مغذی آن را دریافت کنید

باید تاکید داشت که باید فیبر را به رژیم غذایی اضافه کنید در این حالت بهترین گزینه برای شما گل کلم است. یک فنجان از این سبزی 2.5 گرم فیبر دارد. می توانید خام بخورید یا می توانید مانند پوره سیب زمینی، این بار پوره گل کلم تهیه کنید.

اسفناج مواد مغذی بسیار زیادی دارد. یک فنجان اسفناج، 4.3 گرم فیبر و 5.3 گرم پروتئین دارد. بهترین راه استفاده از اسفناج این است که آن را به سالاد و ساندویچ های خود اضافه کنید. می توانید از آن در تهیه املت هم بهره ببرید.

لوبیا ها منبع سرشاری از فیبر هستند. یک فنجان 12 گرم فیبر دارد. لوبیا سفید فیبر بسیار بالایی دارد، که جز کلیدی برای سلامت معده و روده است. فیبر قادر است مدفوع را روان نموده و از علائم یبوست و اسهال جلوگیری کند. علاوه بر این، فیبر، حرکات روده را تحریک و نرمال می نماید. یک رژیم با فیبر خوب، روده ها را تمیز می نماید و از بیماری های گوارشی جدی مانند زخم معده جلوگیری می نماید.

نخود مقدار زیادی از فیبر و پروتئین دارد که به سیری یاری می نماید. به عبارت دیگر، دیرتر احساس گرسنگی می کنید. همچنین نخوداز منابع سرشار اسید آمینه، تریپتوفان و سرتونین به شمار می رود و نقش مهمی درتنظیم خلق و خو و خواب دارد. مصرف تریپتوفان در شب، سبب ایجاد آرامش در فرد می گردد.

منبع:ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "چگونه از گرسنگی زیاد در ماه رمضان جلوگیری کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه از گرسنگی زیاد در ماه رمضان جلوگیری کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید