طرز تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان سیخی
به گزارش وبلاگ اسلیم، شما می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی می توانید آماده کنید و در کنار سیب زمینی سرخ نموده این غذا را میل کنید. می توانید در کنار این غذا از لیموترش یا نارنج تازه بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان
گوشت چرخ نموده 300 گرم
پیاز 2 عدد
پودر زعفران کمی
بادمجان 3 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
رب 1 ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سماق به میزان لازم
طرز تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان مجلسی و خوشمزه به صورت سیخی
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا باید یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرد و به همراه گوشت و ادویه ها و کمی پودر زعفران اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید و برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت قلقلی ها مسنجم گردد و اگر عجله دارید می توانید قلقلی کنید و داخل فریزر قرار دهید و برای 15 دقیقه بگذارید تا مسنجم گردد.
مرحله دوم: آماده سازی بادمجان
بادمجان ها را بشورید و به صورت حلقه ای خرد کنید و داخل آب و نمک قرار دهید برای 15 دقیقه زمان دهید تا تلخی بادمجان گرفته گردد و بعد آبکش کنید و روی دستمال قرار دهید تا آب اصافه کشیده گردد. بادمجان را داخل روغن سرخ کنید و کنار قرار دهید.
مرحله سوم: تهیه سس
در ادامه برای تهیه سس باید پیاز را رنده ریز بزنید و داخل یک تابه کمی تفت دهید تا سبک گردد. فلفل دلمه خرد شده نیز اضافه کنید و بعد گوجه فرنگی ها را بشورید پوره کنید یا رنده ریز بزنید و تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده گردد و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد.
مرحله چهارم: تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان
در ادامه سیخ های چوبی یا فلزی را بردارید و یک دانه گوشت قلقلی یک بادمجان حلقه ای را به سیخ بزنید. داخل سس 1/2 پیمانه آب جوش بریزید و بعد سیخ های تهیه شده را داخل تابه قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت و بادمجان و سس به خورد هم برود و صبر کنید تا سس غلیظ گردد. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان خوشمزه با سیخ چوبی یا فلزی
می توانید کمی آب لیموترش تازه اضافه کنید.
می توانید به سس کمی رب انار اضافه کنید.
می توانید کمی سیب زمینی سرخ نموده و گوجه فرنگی نیز بهره ببرید.
منبع: پارسی دی
منبع: فرارو