طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج یک فینگرفود بین المللی
به گزارش وبلاگ اسلیم، پیراشکی قارچ و اسفناج یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می گردد.
مواد لازم پیراشکی قارچ و اسفناج
اسفناج500 گرم
پیاز1 عدد
سیر3 حبه
قارچ 250 گرم
خمیر آماده پیراشکی 1 بسته
فلفل سیاه و پودر آویشن به میزان کافی
نمک و زردچوبه به میزان کافی
طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج خوشمزه در ابتدای کار قارچ را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به همراه پیاز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پس از شستن اسفناج آنرا به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و میزانی روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس پیاز را به قابلمه اضافه نموده و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای گردد. در ادامه میزانی زردچوبه به تابه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله سیر را به صورت ریز رنده نموده و به تابه می افزاییم تا عطر سیر آزاد گردد. در ادامه قارچ را به همراه میزانی نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به تابه اضافه نموده و تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.
مرحله چهارم
حالا حرارت را زیاد نموده و اجازه می دهیم آب میان بافتی قارچ تبخیر گردد، سپس اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ اسفناج تغییر کند. در ادامه فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم گردد، سپس تابه را از روی حرارت برداشته تا کمی از دمای مواد میانی کاسته گردد. در ادامه از مواد میانی میزانی در مرکز خمیر پیراشکی ریخته و لبه های خمیر را به هم می چسبانیم.
مرحله ششم
حالا لبه های خمیر را با چنگال فیکس نموده تا مواد میانی از خمیر خارج نشوند. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای پیراشکی را درون سینی می چینیم، سپس سینی را طبقه وسط فر می گذاریم.
مرحله هفتم
در ادامه اجازه می دهیم پیراشکی ها به مدت 30 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و طلایی شوند. در صورت تمایل می توانید پیراشکی ها را درون روغن سرخ نموده و یا به دلخواه از پنیر پیتزا درون پیراشکی ها بهره ببرید.
مرحله هشتم
پس از گذشت 30 دقیقه سینی را از فر خارج نموده، سپس پیراشکی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت میزانی جعفری خرد شده به صورت پخش روی پیراشکی ها ریخته و یه همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: گردشبان