طرز تهیه پنه با پنیر
به گزارش وبلاگ اسلیم، پاستا پنه با پنیر غذایی ست که کوچک و بزرگ نمی شناسد. همه افراد از این که در یک روز گرم تابستانی یا یک شب سرد زمستانی این پاستای خوشمزه را به عنوان وعده غذایی خود داشته باشند خشنود می شوند. اگر در حال خواندن این خطوطید، بی شک شما هم از عاشقان این پاستای فوق العاده هستید. این طور نیست؟
در این مطلب قرار است یک شیوه متفاوت را برای پخت این غذا استفاده کنیم. البته طرز تهیه پنه با پنیر در این روش آنچنان سخت نیست و هیچ نگرانی خاصی از این بابت نداشته باشید. برای خواندن طرز تهیه این غذای لذیذ و همه پسند با ما همراه شوید.
مواد لازم در دستور پخت پنه با پنیر (5 نفر)
مواد لازم جهت پخت این غذای لذیذ، از این قرار است:
- 1 بسته پاستا پنه
- 1 عدد سینه مرغ
- 100 گرم خامه
- 1 عدد پیاز
- 1 لیوان شیر
- 2 حبه سیر
- 15 عدد قارچ میانه
- 500 گرم پنیر پیتزا
- چند برگ ریحان
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/2 کنسرو ذرت
- نمک، فلفل و آویشن به میزان دلخواه
طرز تهیه غذای پنه با پنیر پیتزا
دستور پخت پنه با پنیر بسیار ساده است و آماده سازی مواد آن به همراه پخت، چیزی نزدیک به یک ساعت زمان می برد. اگر آماده اید، برویم که طرز تهیه پنه با پنیر را ببینیم.
- سیر و پیاز خود را به صورت ریز خرد کنید و با روغن زیتون کمی آن را تفت دهید. چند ریحان را تکه تکه و به روغن اضافه کنید.
- سینه مرغ خود را خلالی برش دهید و آن را به همراه نمک و فلفل به روغن اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا سینه مرغ به همراه پیاز و سیر خوب بپزد.
- قارچ ها را خرد کنید و در یک تابه روغنی جدا بریزید تا کمی تفت داده و آبش کشیده گردد. پس از آن، قارچ ها را به تابه مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید.
- خامه را به مواد اضافه کنید و 2 دقیقه آن را هم بزنید. بعد از آن، شیر را اضافه کنید و دوباره با هم زدن، بافتی یک دست ایجاد کنید. بعد از هم زدن، در تابه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت بسیار کم، اجازه دهید همه مواد پخته و آب آن ها کشیده گردد.
- در یک قابلمه جدا پاستا پنه را به مدت 15 دقیقه بجوشانید و پس از نرم شدن، آن ها را با آب سرد آبکش کنید. بعد از آن، پاستا پنه را به مواد داخل تابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا جایی که بافت چسبناک و یک دستی پیدا نمایند.
- در این مرحله از طرز تهیه پنه با پنیر، ظرف فر خود را با کمی روغن زیتون چرب کنید، موادی را که در تابه آماده کردید در آن بریزید، ذرت و آویشن خود را روی آن بپاشید و سپس سطح آن را به صورت کامل با پنیر پیتزا پوشش دهید. باید فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 120 درجه داغ نموده باشید. بعد از آماده شدن مواد در ظرف فر، آن را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آن طلایی گردد.
پس از آماده شدن، کمی ریحان را به عنوان تزئین روی پاستا بگذارید و سرو کنید. همان طور که دیدید این دستور پخت پنه با پنیر ساده و سریع است. حالا غذای شما آماده شده است؛ نوش جان شما و خانواده تان!
پنه با پنیر موزارلا | نکات پنیری در طرز تهیه پنه با پنیر
یکی از نکاتی که خوب است آن را در دستور پخت پنه با پنیر مورد توجه قرار دهید، استفاده از پنیرهای متنوع است. پنیر موزارلا، پنیر پیتزا و پنیر پارمسان همگی می توانند در طرز تهیه پاستا پنه پنیری جا بگیرند.
برای این که به تفاوت دو پنیر اصلی در طرز تهیه پنه با پنیر پی ببرید، دو نکته زیر را در نظر بگیرید:
1. پنیر پیتزا در طرز تهیه پنه با پنیر
اولین پنیری که برای پختن این پاستا به فکر می آید پنیر پیتزاست. پنیر پیتزا در مراحل نهایی دستور پخت پنه با پنیر خودنمایی می نماید. با استفاده از پنیر پیتزا می توانید پنه تردتری داشته باشید؛ به این علت که پنیر پیتزا در اثر حرارت، زودتر به سمت سفت و کرانچی شدن می رود. از آن جایی که خود پاستا پنه هم در اثر بودن در فر کمی بافت کرانچی تری پیدا می نماید، می توانید آن را با ترکیب جالب نرم و سفت پنیر پیتزا به یک غذای رویایی تبدیل کنید.
2. پنیر موزارلا در طرز تهیه پنه با پنیر
اگر می خواهید پنه با پنیر شما عطر، طعم و کشش بیشتری داشته باشد و روح و جانتان را تسخیر کند، پنیر موزارلا را انتخاب کنید. پنیر موزارلا در اثر حرارت، بیشتر از آن که سفت و کرانچی گردد، نرم و نرم تر می گردد. به علت این که پایه پنیر موزارلا شیر است، طعم و بوی بهتری هم دارد و وجودش در دستور پخت پنه با پنیر، شما را دیوانه این غذا خواهد نمود.
با توجه به تفاوت این دو پنیر در دستور پخت پنه با پنیر، یکی را انتخاب کنید که بیشتر به ویژگی هایش علاقه مندید. برای خرید پنیر نیز از اینجا اقدام کنید.
منبع: اسنپ مارکت