طرز تهیه رب فلفل تند و خوشمزه خانگی

به گزارش وبلاگ اسلیم، رب فلفل یک چاشنی و سس تند است که می توانید از آن در غذاهای مختلف خود بهره ببرید.اگر فلفل خور حرفه ای هستید از این رب غافل نشوید؛ البته از آنجایی که این رب کاملا ارگانیک و طبیعی است توقع تندی کارخانه ای نداشته باشید و از طعمش لذت ببرید. برای آموزش دستور تهیه رب فلفل تند خانگی با ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، همراه باشید.

طرز تهیه رب فلفل تند و خوشمزه خانگی

مواد لازم برای رب فلفل

فلفل قرمز تند درشت: 1 کیلوگرم

فلفل قرمز تند ریز:3 عدد

فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد

سرکه قرمز: 5 ق غ

سرکه سفید :5 ق غ

شکر: 5 ق غ

نمک: 2ق چ

پودر پاپریکای دودی: 1 ق چ

دستور تهیه رب فلفل خوشمزه

مرحله اول : رب فلفل یا سس فلفل قرمز از خوشمزه ترین و کاربردی ترین رب ها می باشد. برای تهیه این رب ابتدا باید فلفل ها را به خوبی بشورید سپس باید منتظر باشید تا خشک گردد.

مرحله دوم : پس از اینکه فلفل ها خشک شدند با یاری یک چاقو تیز سر فلفل ها را بزنید سپس از وسط فلفل ها یک برش ایجاد کنید تا دانه های درون آن را خارج کنید.

مرحله سوم :پس از اینکه دانه ها را خارج کردید فلفل ها را به میزان میانه خرد کنید در حدی که درون غذا ساز مسئله ای ایجاد نکند.

مرحله چهارم : در قابلمه ای که متناسب با حجم فلفل ها است را انتخاب کنید و فلفل هایی را که خرد نموده اید را درون آن بریزید و نزدیک به یک لیتر آب به فلفل ها اضافه کنید و روی حرارت قرار بدهید درب قابلمه را بگذارید تا آب درون قابلمه به جوش بیاید.

مرحله پنجم : بعد از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد در قابلمه را باز کنید و با یاری گرفتن از یک کفگیر مناسب فلفل ها را هم بزنید و بالا پایین کنید تا فلفل هایی که رو هستند به زیر قابلمه بروند تا حرارت به آن ها بخورد بعد از انجام این کار دوباره درب قابلمه را بگذارید.

مرحله ششم : پس از اینکه فلفل های درون قابلمه نرم شد فلفل ها را از یک صافی مناسب رد کنید تا آب فلفل ها را گرفته گردد . احتیاج به نگه داشتن آب فلفل ها نیست می توانید دور بریزید. دلیل اصلی رد کرد فلفل ها از صافی از بین بردن کامل تلخی فلفل ها می باشد.

مرحله هفتم : فلفل هایی که از صافی عبور داده اید را در غذا ساز بریزید و پوره کنید می توانید همراه با فلفل ها یک یا دو حبه سیر نیز پوره کنید ولی این کار کاملا سلیقه ای است.

مرحله هشتم : بعد از اینکه این مواد را پوره کردید را به وسیله یک صافی درون قابلمه بریزید بدین منظور با استفاده از پشت یک قاشق و با فشار آوردن گوشت های فلفل ها را از صافی عبور دهید تا پوست های آن باقی بمانند.

مرحله نهم : سرکه قرمز، سرکه سفید ، شکر، نمک، و پودر پاپریکای دودی را بهفلفل های درون قابلمه بیافزاییدو روی شعله گاز قرار بدهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد همچون رب گوجه فرنگی.

مرحله دهم :بعد از اینکه رب به جوش آمد و آغاز به حباب زدن کرد ، درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را بسیار کم کنید تا تمامی آب موجود از سس خارج گردد و به غلظت برسد.

مرحله یازدهم : گه گداری درب قابلمه را بردارید و دیواره های قابلمه را با قاشق تمیز کنید، زیرا رب موجود در دیواره های قابلمه در اثر حرارت می سوزد و تیره می گردد، در این صورت رنگ و طعم رب تغییر می نماید. پس از به غلظت رسیدن خاموش کنید رب شما حاضر است.

نکات مهم درباره رب فلفل

به منظور جلوگیری از ته گرفتن رب، دما را بسیار کم کنید و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید.

رب را بچشید و در صورت احتیاج به آن نمک، شکر یا سرکه اضافه کنید تا مزه آن با مذاق شما سازگار گردد.

وقتی رب به قوام مساعد رسید، دما را خاموش نموده و اجازه دهید در دمای اطراف کاملا خنک گردد.

رب را در ظرف های شیشه ای پاکیزه و استریل ریخته، بطری ها را تکان دهید تا هوای حاضر در آن ها کاملا خارج گردد، پساز آن در بطری ها را مقاوم بسته و در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در خصوص رب فلفل

رب فلفل جزو سس و رب میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه

توجه نمایید میزان مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

منبع: فرارو

به "طرز تهیه رب فلفل تند و خوشمزه خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رب فلفل تند و خوشمزه خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید