آیا همواره باید حالمان خوب باشد؟

به گزارش وبلاگ اسلیم، اگر ناراحتیم، خسته ایم، شکست خورده ایم، کسی حرف تندی به ما زده و هزار اتفاق ناخوشایند برای ما اتفاق افتاده است، بگذاریم این احساسات وجود ما را در برگیرد.

آیا همواره باید حالمان خوب باشد؟

حتما شما هم کسانی را دیده اید که انتظار دارند همواره حالشان خوب باشد و وقتی خوب نیستند به زمین و زمان غر می زنند و دنبال مقصر می گردند. در این مطلب از وبلاگ اسلیم به این موضوع می پردازیم که آیا باید همواره حالمان خوب باشد.

آیا باید همواره حالمان خوب باشد

چه بسا روزهایی که صبح با حال خوش و پر از انرژی از خانه بیرون می زنیم اما شب که برمی گردیم روزی بد را پشت سرگذاشته و تهی از هرگونه انرژی هستیم. این طبیعت زندگی انسان است و گریزی از آن نیست.

حال خوب چیست؟

حال خوب را فقط نمی توانیم شادی و خنده بنامیم. احتمالا برای شما هم پیش آمده برحسب تماشا صحنه ای از یک فیلم، شنیدن قطعه ای موسیقی یا یک اتفاق خاص اشک در چشمتان جمع شده و گریه نموده باشید. برخی وقت ها هم بعد از گریه حال شما خیلی خوب شده و آرام شده اید.

الزاما خنده و شادی باعث حال خوب ما نمی گردد. شاید بد نباشد از واژه ای بنام خرسندی نام ببریم؛ شاید بتوان خرسندی را تجربه ای عمیق و احساسی لذت بخش از یک اتفاق نامید که حتی موجب گریستن ما نیز می گردد اما بعد با تجربه این اتفاق حال ما بهتر شده است.

وقتی حالمان خوب نیست چکار کنیم؟

حال بد خودمان را کتمان نکنیم. مخصوصا مقابل نزدیکان و افراد صمیمی خانواده خودمان اگر حال بدی را تجربه می کنیم بهتر است ماسک و نقاب حال خوب را نزنیم. حتی زمانی که سرکار می رویم می توانیم به همکاران خود این پیش زمینه را بدهیم که امروز حال خوبی ندارم، لطفا رعایت کنید.

حال بد را در خودمان هضم کنیم

مراقب باشیم ترکش ها و گلوله های این حال بد گریبان گیر سایرین نگردد. سعی کنیم خویشتن دار باشیم و مراعات کنیم که دیگری را در این مقطع از خودمان نرنجانیم.

فردی مطمئن و قابل اطمینان داشته باشیم که بتوانیم با او حرف بزنیم

بودن یک فرد قابل اعتماد یا یک راهنما و همراه که بتوانیم احساسات و حال بد خود را با او به اشتراک بگذاریم یاری می نماید که ماقدری آرام شویم. لازم نیست که این فرد حتماً کنار ما باشد؛ گاه ارسال پیغام یا صحبت تلفنی می تواند ما را آرام سازد.

به دیگران یاری کنید یا کاری برای کسی انجام دهید

نتایج یک پژوهش نشان می دهد: فعالیت های اجتماعی باعث احساسات مثبت بیشتری در افراد و شکوفایی عاطفی آن ها می شوند.

به حال بدتان معنا بدهید

به عنوان مثال اگر به علت طلاق دچار حال بد هستید، آن را اینگونه معنی دار کنید که در حال گذار به یک زندگی نو و بهتر هستید و این حال بد، برای رسیدن به حال خوب یک گذرگاه است. البته شاید نتوان همه حالات بد را معنی دار کرد. پس بهتر است به جای غمگین شدن به خاطر حال بد و بدتر کردن حال، واقعیت را بپذیرید و با حال کنونی کنار بیایید و بدانید که هیچ حالی ماندگار و دائمی نیست.

پیشنهاد مطالعه: مطلب این نوع عاشق شدن خطرناک است را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "آیا همواره باید حالمان خوب باشد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا همواره باید حالمان خوب باشد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید