طرز تهیه ساندویچ مجذوب کننده و محبوب رون ویزلی در خانه
به گزارش وبلاگ اسلیم، اگر یک پاترهد واقعی باشید می دانید که غذای محبوب رون ویزلی ساندویچ های بیکن بود؛ آن هم نه هر ساندویچی، فقط ساندویچ های بیکن دست پخت مادرش را دوست داشت. شاید شما هم در زمان دیدنی فیلم های هری پاتر وقتی ساندویچ خوردن رون را دیدن می کردید هوس خوردن آن به سرتان می افتاد.
خبر خوب اینکه در این مطلب از وبلاگ اسلیم مگ می خواهیم طرز تهیه ساندویچ بیکن محبوب رون ویزلی را به شما یاد بدهیم.
برترین نان برای ساندویچ بیکن کدام است؟
نان های حجیم و ساندویچی برای تهیه این ساندویچ مناسب هستند. البته نکاتی درباره نوع نان وجود دارد که بهتر است بدانید.
- ساندویچ چرب و تند؛ اگر می خواهید ساندویچ تند و چرب داشته باشید بهتر است از نان های ضخیم تر بهره ببرید که معده شما اذیت نگردد. اگر نان باگت می خرید می توانید خودتان در خانه آن را به اندازه دلخواه برش بزنید، اما اگر از نان تست استفاده می کنید بد نیست در زمان خرید از نانوایی بخواهید یک نان برش نخورده به شما بدهد تا خودتان در خانه آن را آماده کنید.
- ساندویچ با بیکن های ترد؛ اگر می خواهید در ساندویچ از بیکن های ترد و خشک شده بهره ببرید بهتر است برش نان نازک و معمولی باشد تا مزه بیکن را به خوبی متوجه شوید.
- نان سفید بهره ببرید؛ استفاده از نان سبوس دار برای ساندویچ بیکن یک جرم بزرگ است. بیکن آنقدری چرب هست که جزو غذاهای سالم به حساب نمی آید، پس با استفاده از نان سبوس دار سعی در سالم جلوه دادن آن نکنید!
- از نان ساندویچی استفاده نکنید؛ ساندویچ بیکن کمی خشن است پس بهتر است آن را در نان ساندویچی قرار ندهید چون خوردن آن خیلی سخت می گردد. اگر به نان تست دسترسی ندارید یک باگت برشته خریداری کنید و خودتان در خانه برش بزنید تا برای ساندویچ بیکن آماده گردد.
برترین سس برای ساندویچ بیکن کدام است؟
سس کچاپ معمولا برترین سس برای این ساندویچ است اما اگر دوست دارید می توانید سس خردل، سس فلفل، سس باربیکیو یا حتی سس مایونز هم بهره ببرید. این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
آیا باید روی ساندویچ بیکن کره ی آب شده بریزید؟
شاید باور نکنید اما ساندویچ بیکن کره هم دارد. شما باید روی هر دو برش نان کره نرم شده بمالید تا نان ها حسابی چرب و خوشمزه شوند. بله، این یک ساندویچ کاملا چرب و ناسالم است!
طرز تهیه ساندویچ بیکن محبوب رون ویزلی
حالا که با ترفندهای خوشمزه تر شدن ساندویچ رون ویزلی آشنا شدید بهتر است به سراغ طرز تهیه آن برویم. آماده کردن این ساندویچ بسیار آسان است و فقط به چند دقیقه زمان احتیاج دارد.
مواد لازم
- 2 برش نان
- 4 برش
- اندازه زیادی کره
- سس کچاپ به اندازه لازم
- یا نچسب
برای هر ساندویچ 4 برش بیکن در نظر بگیرید.
نان را بر اساس توضیحاتی که بالاتر دادیم انتخاب کنید.
در ساندویچ رون ویزلی سس کچاپ قرار داشت اما اگر دوست دارید می توانید سس را تغییر دهید.
طرز تهیه
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بیکن ها را در آن سرخ کنید. این کار را تا وقتی ادامه دهید که چربی بیکن ها خارج شده و اطراف آن قهوه ای شد. سپس روی دیگر بیکن را سرخ کنید. هرچه بیشتر آن را ترد و خشک کنید ساندویچ خوشمزه تر می گردد. فقط مراقب باشید نسوزند.
داخل هر نان را حسابی کره بمالید. بیکن ها را روی یکی از نان ها بچینید و روی آن ها سس کچاپ بزنید. نان دوم را از قسمت کره زده شده روی بیکن ها بگذارید. حالا ساندویچ را برش بزنید و بخورید. نوش جان.
چند توصیه
سرخ کردن ساندویچ بیکن در تابه به شما این امکان را می دهد که بافت ساندویچ را بهتر آنالیز کنید و در برترین زمان، پخت آن را متوقف کنید. بهتر است ساندویچ را با حرارت میانه بپزید تا نه خیلی چرب گردد و نه خیلی خشک. بعلاوه بهتر است بیکن ها را ابتدا حسابی سرخ کنید تا ترد گردد سپس در ساندویچ قرار دهید.
منبع: somethingaboutsandwiches
منبع: دیجیکالا مگ