دانش و فناوری باید در بدنه کشاورزی تزریق گردد

به گزارش وبلاگ اسلیم، خبرنگاران/چهارمحال و بختیاری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس به دنبال طرح تحول کشاورزی است، گفت: اعتقاد بر این است که دانش و فناوری باید در بدنه کشاورزی تزریق گردد، وابستگی در بذر و سم از بین برود و بحث سند کشاورزی باید تا دو سال آینده مرتفع گردد.

دانش و فناوری باید در بدنه کشاورزی تزریق گردد

سید جواد ساداتی نژاد 18 دی ماه در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس کشاورزی با بیان اینکه اهمیت کشاورزی و منابع طبیعی بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: حوزه امنیت غذایی به اندازه حوزه نظامی اهمیت پیدا نموده است و در شرایط تحریمی اهمیت این مسئله بیش از قبل احساس می گردد، این درصورتی است که کشاورز ما به عنوان قطب فراوری و تامین امنیت غذایی، اگر بخواهد وام بگیرد باید بسیاری از بروکراسی های اداری را طی کند.

وی با اشاره به اینکه مهم ترین حوزه کشاورزی باغبانی است، اضافه نمود: صادرات کشاورزی 4.4 درصد رشد داشته است، به علاوه با پیگیری های اجرا شده شورای قیمت گذاری و سیاست گذاری محصولات کشاورزی ایجاد شده که طی آن برنامه های صادرات و واردات به این شورا ابلاغ شده است و این نشان از آن دارد که رویکرد مجلس تاکید بر اهمیت کشاورزی است.

ساداتی نژاد با تاکید بر اینکه مجلس به دنبال طرح تحول کشاورزی است، بیان نمود: اعتقاد بر این است که دانش و فناوری باید در بدنه کشاورزی تزریق گردد، وابستگی در بذر و سم از بین برود و بحث سند کشاورزی باید تا دو سال آینده مرتفع گردد.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با ابراز خرسندی از زنجیره شیلات در چهارمحال و بختیاری توضیح داد: حدود 7000 نفر از این طریق درآمد دارند و این مسئله باید در بادام و دیگر محصولات کشاورزی تسری پیدا کند.

وی بر حمایت از صنایع تبدیلی و حمایتی تاکید و بیان نمود: وجود سایت پرتودهی در استان یک ظرفیت است و کشت گل محمدی در این منطقه می تواند گسترش پیدا کند.

ساداتی نژاد با ابراز تاسف از ضعف در حوزه دامپروری گفت: باید خط اعتبار 1000 میلیاردی درچهارمحال و بختیاری و در حوزه دامپروری شکل بگیرد، چرا که اولین ظرفیتی که از این استان به ذهن خطور می نماید مسئله دامپروری است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید حکمیتی در حوزه آب استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری صورت بگیرد، اظهار داشت: مجمعی از نخبگان هر دو استان باید تشکیل جلسه دهند و طی یک تعامل منافع کامل و همه جانبه مردم پایین دست و بالادست آب در این دو استان درنظر گرفته گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "دانش و فناوری باید در بدنه کشاورزی تزریق گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانش و فناوری باید در بدنه کشاورزی تزریق گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید