خیارشور خانگی چطور تهیه می گردد؟

به گزارش وبلاگ اسلیم، خبرنگاران : تهیه خیارشور خانگی فوت و فن خاص خود را دارد.

خیارشور خانگی چطور تهیه می گردد؟

خیارشور در کنار بعضی غذاها حسابی می چسبد.

به گزارش وبلاگ اسلیم، خیارشور همواره چاشنی دلپذیر غذاهای فست فودی بوده است؛ انواع و اقسام مدل های آن هم در سایزها و کیفیت های مختلف در بازار هست اما قطعا درست کردن آن در خانه به پای نمونه های بازاری و کارخانه ای اش نمی رسد.

خیارشور همواره چاشنی دلپذیر غذاهای فست فودی بوده است؛ انواع و اقسام مدل های آن هم در سایزها و کیفیت های مختلف در بازار هست اما قطعا درست کردن آن در خانه به پای نمونه های بازاری و کارخانه ای اش نمی رسد. هرچند فوت و فن های مخصوص به خودش را دارد اما وقتی فوت کوزه گری اش را یاد بگیریم دیگر رهایش نمی کنیم.

مواد لازم برای تهیه خیارشور:

خیار تازه: 2 کیلو

ترخون: 4 الی 5 ساقه

سیر : 5 حبه

آب جوشیده خنک: به اندازه لازم

نمک و فلفل: به اندازه لازم

سرکه: نصف لیوان

طرز تهیه خیارشور:

1. خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های عظیم می ریزیم.

2. سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط نموده و به اندازه دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.

3. آنگاه در شیشه را محکم می بندیم.

4. سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

5. توجه کنید پس از به جوش آمدن آب، به مدت 15 دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.

6. سپس شیشه را از قابلمه خارج نموده و می گذاریم تا خنک گردد.

7. وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت 24 ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف گردد.

فوت و فن ها:

- این خیارشور شبیه همان خیارشورهای شرکتی و با همان طعم و مزه می گردد و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه است.

- برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته آن را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور آن را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید می تابد قرار دهید.

- اندازه نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب است. برای ترد شدن خیار شور می توانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور بهره ببرید.

- حتما توجه داشته باشید که در بطری را محکم ببندید وگرنه خیارشور کپک می زند..

- خیارها را بعد از شست و شو حتما خشک کنید.

منبع: رکنا

به "خیارشور خانگی چطور تهیه می گردد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خیارشور خانگی چطور تهیه می گردد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید