پروتکل های پیشگیری از کرونا به صنایع غذایی کشور ابلاغ شد

به گزارش وبلاگ اسلیم، مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت کرونا، به تمامی واحد های صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ شده و نظارت بر رعایت آن با جدیت پیگیری می گردد.

پروتکل های پیشگیری از کرونا به صنایع غذایی کشور ابلاغ شد

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ اسلیم، محمد حسین عزیزی درباره اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از بروز و شیوع کرونا در حوزه محصولات خوراکی اظهار کرد: اگرچه شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا به وسیله مواد غذایی دیده نشده، اما از زمان شیوع کرونا در کشور الزامات مورد احتیاج به منظور پیشگیری از شیوع بیماری بین کارکنان واحد های فراوریکننده مواد غذایی و آشامیدنی و میزان تاثیرگذاری آن بر سلامت محصول مورد آنالیز قرار گرفته است.

وی اضافه نمود: در اسفند 98 مقررات و پروتکل های اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ شد و اداره کل غذای سازمان غذا و دارو نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا به واحد های فراوریکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرد.

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان نمود: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی به طور جدی دنبال می گردد.

وی اظهار کرد: ضمن پیگیری ویژه به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با پیشگیری از کرونا در کشور های صادرکننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشور های منطقه برای حصول اطمینان از شرایط فراوری و حفظ سلامت محصول در تجارت کالا های غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که به وسیله وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "پروتکل های پیشگیری از کرونا به صنایع غذایی کشور ابلاغ شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پروتکل های پیشگیری از کرونا به صنایع غذایی کشور ابلاغ شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید