مدیریت 13 درصد از خاک خراسان جنوبی در قالب 4 منطقه محیط زیست
به گزارش وبلاگ اسلیم، مدیرکل محیط زیست خراسان جنوبی گفت: بیش از 13 درصد از خاک استان معادل 2 میلیون و6 هزار و 213 هکتار در قالب منطقه ها چهارگانه محیط زیست مدیریت می گردد.
حاتمی در نشست هم اندیشی با سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: بیش از هزار گونه گیاهی و 331 گونه جانوری شامل 50 گونه پستاندار، 228 گونه پرنده، 50 گونه خزنده و 3 گونه دوزیست در زیستگاه های استان پراکنده هستند.
او اضافه نمود: استفاده از ظرفیت های جهاد دانشگاهی و به ویژه استعداد های نخبگان می تواند در حفاظت از محیط زیست نقش مهم و بسزایی داشته باشد.
مدیرکل محیط زیست خراسان جنوبی ادامه داد: اقدامات دانش بنیان و پژوهش محور در همه عرصه ها به ویژه حوزه محیط زیست مورد تاکید است و با انجام تحقیقات زیست محیطی، راستا دستیابی به اهداف توسعه پایدار هموار می گردد.
حاتمی عنوان نمود: باید از ظرفیت جهاد انشگاهی حداکثر استفاده را داشته باشیم تا بتواند با ارائه طرح های پژوهشی کارآمد نقش مهمی در حل مسائل زیست محیطی ایفا نماید.
او توضیح داد: بیش از 13 درصد از خاک استان معادل 2 میلیون و 6 هزار و 213 هکتار در قالب منطقه ها چهارگانه محیط زیست مدیریت می گردد.
سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی هم در این نشست با اشاره به توانمندی و ظرفیت های جهاد دانشگاهی در ذخیره سازی نمونه های زیستی گونه های جانوری و گیاهی حائز اهمیت و در خطر انقراض، زمینه های همکاری دو سازمان را گسترده و حائز اهمیت خواند.
ابراهیمی با اشاره به توانمندی و ظرفیت های جهاد دانشگاهی در ذخیره سازی نمونه های زیستی گونه های جانوری و گیاهی حائز اهمیت و در خطر انقراض، زمینه های همکاری دو سازمان را گسترده و حائز اهمیت خواند.
او با اشاره به انعقاد تفاهم نامه سازمان محیط زیست و مرکز ملی ذخیر زنتیک جهاد دانشگاهی با هدف همکاری در زمینه شناسایی، حفاظت و احیای منابع ژنتیکی، ارتقا دانش و آگاهی طرفین در زمینه حفاظت از منابع ژنتیکی، بر نقش واحد های استانی جهاد دانشگاهی و سازمان محیط زیست در تحقق اهداف این تفاهم نامه اشاره نمود.
سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با تاکید بر اهمیت ایجاد آگاهی از اهمیت محیط زیست در جامعه گفت: حفاظت از محیط زیست تنها وظیفه یک سازمان نیست و این ثروت آیندگان باید با هم افزایی همه دستگاه ها و همکاری مردم حفظ و صیانت گردد.
او با اشاره به استقبال رئیس مرکز ملی ذخایر ژنتیک از مشارکت واحد خراسان جنوبی در تحقق مفاد این تفاهم نامه ملی اضافه نمود: جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی آمادگی دارد علاوه بر برگزاری دوره های آموزشی برای ذخیره سازی نمونه های سلولی و گیاهی، عقد قرارداد های پژوهشی دانش بنیان و تالیف و چاپ کتب و منابع علمی و آموزشی لازم برای حفظ گونه های حفاظت شده استان را نیز در دستور کار قرار دهد.
وبلاگ اسلیم خراسان جنوبی بیرجند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان