دبی: دوست یا دشمن طبیعت؟

به گزارش وبلاگ اسلیم، دبی مانند خیلی از کشورهای پیشرفته به طبیعت آسیب وارد نموده است؟ آیا اقدامی برای جلوگیری از آسیب به طبیعت انجام داده اند؟ و آیا در این کشور می توان به طبیعت نزدیک شد؟

دبی: دوست یا دشمن طبیعت؟

در این مقاله به خاطره مسافری می پردازیم که در سفرش به دبی تجربه جدیدی را از سر گذرانده است. طی تعریف این تجربه متوجه می شویم که دبی چه اقدامات ارزشمند اما نوپایی در راستای حفظ حیات وحش انجام داده است. اگر به محیط زیست و اخبار مربوط به آن علاقه مند هستید، با وبلاگ اسلیم در ادامه همراه باشید.

معلوم بود که لاک پشتی در حال درد کشیدن است. از آن قایقی که سوارش بودیم می شد صدای نفس هایش را شنید که به سختی دم و بازدم می شدند. دست و پاهایش در آب تکان می خوردند و تعداد زیادی کشتی چسب اطرافش را گرفته بودند. در حالی که مضطرب شده بودیم از گوگل پرسیدیم که باید چه کاری انجام دهیم.

پس از چند ثانیه معلوم شد که وجود کشتی چسب ها نشاندهنده یک بیماری است (برای این موجودات حمله به یک موجود ضعیف راحت تر است) اما اینترنت راهکارهای بسیاری خوبی را در اختیار ما قرار داد! بعضی صفحات پیشنهاد داده بودند که سریع کشتی چسب ها را برداریم؛ بعضی هم دراین باره هشدار داده بودند. در نهایت آنچه را می خواستیم، پیدا کردیم و آسوده خاطر شدیم: صفحه فیس بوک پروژه توان بخشی لاک پشت های دبی. راهکارهای ناکارآمد و احمقانه ای داشت.

قدم اول:لاک پشت را از دریا وارد آبی کنید که توان تحملش را داشته باشد؛ اما کشتی چسب ها آن را تحمل ننمایند. بدین صورت راحت تر جدا می شوند؛ وظیفه ای که بیشتر از پس متخصصان برمی آید. قدم دوم: نزدیک ترین متخصص را پیدا کنید.

در کمال شگفتی پروژه توان بخشی لاک پشت ها مدعی یکی از منحصربه فردترین آدرس ها است: هتل 7 ستاره برج العرب. به محض اینکه رسیدیم، نام خزنده را به نام همسفرم در کشتی که آن را پیدا نموده بود، کریستی گذاشتیم و آن را در یک حوله خیس قرار دادیم. خیلی سریع یک تیم دریایی به کریستی رسیدگی کرد؛ انگار که یک مهمان ویژه و مهم بود.

به ما اطمینان دادند که ما را از جریان بهبود او باخبر می نمایند. بعلاوه گفتند که قورت دادن آشغال های پلاستیکی که در دریا ریخته اند، عامل اصلی بیماری کریستی است. داخل دهانم مزه بد هزاران نی پلاستیکی را احساس کردم.

خوشبختانه استفاده از نی های پلاستیکی در بیشتر هتل ها و رستوران های دبی ممنوع شده است. گروه جمیرا (همان ها که به کریستی یاری کردند) رهبری این کار را به عهده گرفتند و در تاریخ مه 2018، تمام نی ها، همزن ها و خلال دندان های پلاستیکی را از غذاها و نوشیدنی ها حذف کردند.

دبی، ورای سیمان، شیشه و تهویه هوا، اشتیاق روزافزون به طبیعت و تمایل روبه رشدی به ارتباط با طبیعت دارد. به همین دلیل در داخل شهر اقداماتی انجام داده اند تا دسترسی به طبیعت بیشتر باشد که همین امر باعث شده است تا سفر به دبی تجربه جدیدی برای مسافران رقم بزند.

The Green Planet جاذبه جدیدی برای گیاه شناسان و زیست شناسان است: یک گنبد زینتی آموزشی - تفریحی و منزلگاه یک جنگل بارانی ساخت دست انسان.

برای دسترسی سریع به حیات وحش به هتل هاتا وادی هاب از شرکت مراس بروید. اینجا دارای سه بخش روستایی پاییز - تا - بهار به نام دامانی لژ، هاتا کاروان پارک و سدر تریلرز است که در دامنه رشته کوه های هاتا واقع شده است. رزرو کردن یک بلیط، حکم برنده شدن در لاتاری را دارد. هر سه مکان در همان فصل اول، از نوامبر تا مه به طور کلی رزرو شدند.

این اقامتگاه در مرکز یک زمین بازی هیجان انگیز با هوایی خوب و تمیز و فعالیت های غیرموتوری قرار گرفته است. چرخ های کوهستانی جایگزینی سالم برای اتومبیل های شن رویی هستند که در این منطقه بسیار محبوب اند. پرتاب تبر، کمان، ترامپولینگ و کایاک سواری در اطراف سد هاتا از دیگر تفریح های بدون کربن است. بعلاوه بازی با طناب در فضای باز به میزان بازی های کامپیوتری برای بچه ها لدت بخش است.

هنوز برای این اقامتگاه نوپا زود است که مدعی واقعی طبیعت باشد؛ اما کوشش هایش در جهت درستی است؛ درست مانند کریستی.

هزینه

هزینه ورود به Green Planet دقیقا 99 درهم امارات (21 پوند) برای بزرگسالان و 79 درهم (17 پوند) برای بچه ها سه تا 12 است. هزینه برای افراد زیر سه سال رایگان است.

وبلاگ اسلیم به گردشگرانی که قصد سفر به دبی یا دیگر مقاصد خارجی را دارند، در انتخاب مقرون به صرفه ترین تور یاری می نماید. شما می توانید از میان پکیج های ده ها آژانس معتبر همکار وبلاگ اسلیم، تور دبی را انتخاب و سفرتان را با پایین ترین قیمت، برنامه ریزی کنید.

منبع: کجارو / The Daily Telegraph

به "دبی: دوست یا دشمن طبیعت؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دبی: دوست یا دشمن طبیعت؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید